Înscrieri la workshop-uri IBMF 2019!

15 Iulie 2019
3 workshop-uri de excepție, premiere în România!

Workshop 1

„Cântări rusești vechi din manuscrise celebre: despre stiluri, notații muzicale și cântarea practică”

 

Te invităm la un workshop, în premieră în România, susținut de Natalia Mosyagina, muzicolog, medievist, interpretă și dirijoare a Grupului Vocal „Kljuch Razumeniya”.

Evenimentul va avea loc joi, 3 octombrie 2019, orele 10.00-13.00 în Sala „Sinaxar” a Muzeului Mitropolitan din Iași.

Detalii și înscriere, aici.


Workshop 2

„Specificul polifoniei georgiene” 

 

Invitatul evenimentului este Svimon Jangulashvili, doctor în muzicologie, dirijor al Corului Catedralei Patriarhale „Sfânta Treime” din Tbilisi (Georgia) și membru al renumitului Ansamblu de muzică folclorică georgiană „Basiani”.

Evenimentul va avea loc vineri, 4 octombrie 2019, orele 10.00-13.00 în sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii din Iași.

Detalii și înscriere, aici.


Workshop 3

„Lecții de tehnică vocală în cântarea neo-bizantină”

 

Cea de-a treia ediție a Festivalului de Muzică Bizantină de la Iași îți oferă posibilitatea de a participa la un atelier intitulat „Lecții de tehnică vocală în cântarea neo-bizantină”, susținut de Yorgos Bilalis, fondatorul și dirijorul renumitului Ansamblu „Romeiko” din Atena, Grecia.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2019, orele 11.00-14.00 în sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii din Iași. 

Detalii și înscriere, aici.


Intrarea la cele 3 evenimente este GRATUITĂ, în limita locurilor. Echipa IBMF își rezervă dreptul de a selecta participanții la acest eveniment. Vă vom contacta pentru a vă confirma aprobarea cererii de participare.

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter-ul Festivalului pentru ultimele noutăți!

The subscriber's email address.